Szolgáltatási mátrix

Belföldi alap szállítási típusaink többféle kiegészítő szolgáltatással kombinálhatóak:

A lehetőségeket egyszerű és átlátható módon egy szolgáltatási mátrixban foglaltuk össze:

 

Egyszerű és átlátható összefoglaló mátrix

Fontos tudnivalók a szolgáltatási mód kiválasztásánál:

Szolgáltatási mátrix menüpontunk segítségével könnyen és gyorsan áttekinthető,

hogy miként kombinálhatóak belföldi szolgáltatásaink.

 

Kiegészítő szolgáltatások

Utánvétes kézbesítés

1 millió Ft-ig vállaljuk utánvétes küldemények kézbesítését, és mindig ügyelünk a beszedett áruérték gyors és pontos kifizetésére, ami történhet átutalással illetve készpénzben.

 

A határidő ebben a szolgáltatási módban is kiemelt szerepet kap!

 

A Sns futár szolgáltatása teljes körű biztonságot jelent, mivel a küldeményt csak akkor adjuk át, ha a pénzt beszedtük. A megadott forintösszeget 5-re vagy 0-ra végződő értékben fogja futárunk beszedni a címzettől, ezért kérjük, hogy csak kerekített összeget adjon meg.

 

Figyelem!

A helytelenül kitöltött futárlapért nem tudunk felelni, az adatok helyes kitöltése minden esetben a megbízó felelőssége.

 

 

 

Visszáru felvétel

A Megbízó kérésére a küldemény kézbesítése során vállaljuk egy, a címzettől átvett, szállításra előkészített csomag (pl. garanciális vagy szerviz áru) következő munkanapi visszajuttatását a Feladó részére.

 

A visszáru kedvezményes díjon történő szállításának feltétele, hogy a visszirányú küldemény paraméterei ne haladják meg az eredeti küldemény paramétereit (azonos csomagolási egység és közel azonos súly, méret).

 

Tételes küldemény átadás

Megbízónk kérésére áruját a címzettnek tételesen adjuk át; a címzett jelenlétében felbontjuk az áru csomagolását és a szállítólevéllel egyeztetve számolunk el a küldemény tartalmával; közösen ellenőrizve az egyes csomagok tartalmának hiánytalanságát.

 

Okmánykezelés

A küldeményhez csatolt dokumentumot (pl.: számla, szállítólevél) a címzettel aláíratjuk és visszajuttatjuk azt a Megbízó részére. A leigazolt okmány tartalmazza a dátumot, az átvevő nevét és a címzett bélyegzőjét. A leigazoltatott kísérő okmányokat hetente küldjük vissza megbízóink címére.

 

A kezelendő okmányokat egy külön okmánytartó tasakban kérjük a csomag oldalára felragasztani. Okmánykezelési szolgáltatás esetén kérjük, ne felejtsék el jelölni a szolgáltatást, illetve megadni a kezelendő okmány(ok) számát (egyedi azonosítóját) a fuvarlevél 4.d – „Küldeményt kísérő okmányok száma” rovatában!

 

2015 © SnS Hungary - Minden jog fenntartva!

Általános Szerződési Feltételek