Nemzetközi szállítás

Célországok és tranzitidők

Erősödő belföldi szállítási szolgáltatásaink mellett mára már Európa közel teljes területére kiterjedően szállítunk export és import küldeményeket.

 

Utánvét szolgáltatásunk határon túli is elérhető:                                                                                Szlovákiában, Romániában, Csehországban és Horvátországban. Export szállítási módunk csak utánvét beszedés kiegészítő szolgáltatással kombinálható.

Utánvét beszese

Szlovákia  

Az utánvét összeg beszedésére kizárólag euróban (€) van lehetőség, amely eurós összeget Szlovákiában vagy Magyarországon nyitott eurós bankszámlaszámra utalunk heti egy alkalommal.

Horvátország 

Az utánvét összeg beszedésére kizárólag horvát kunában (HRK) van lehetőség, mely horvát kunás összeget Horvátországban nyitott horvát kunás bankszámlára utalunk heti egy alkalommal.

Románia

Az utánvét összeg beszedésére kizárólag lejben (RON) van lehetőség, amely lej összeget csakis Romániában nyitott lej-es bankszámlaszámra tudunk utalni, heti egy alkalommal.

Csehország

Az utánvét összeg beszedésére kizárólag cseh koronában (CZK) van lehetőség, amely cseh koronás összeget Csehországban nyitott cseh koronás bankszámlaszámra utalunk heti egy alkalommal.

Nemzetközi szállítás   

Az utánvét összeg beszedésére kizárólag euro-ban (€) van lehetőség, amely euro-s összeget csakis Ausztriában nyitott euro-s bankszámlaszámra utalunk, heti egy alkalommal.

Amennyiben azonban az utánvétes küldemény bármely csomagolási egységének súlya meghaladja a 31,5 kg-t és/vagy a 2,2 méter hosszúságot, 3,3 méter körméretet, úgy az utánvét összegét 3 hét átfutással utaljuk a megadott bankszámlaszámra.

 

Nemzetközi díjkalkulátor

Számítsa ki egyszerűen a várható fuvardíjat Belföldi díjkalkulátorunk segítségével!

Nemzetközi díjkalkulátor

Árajánlatkérés                                                                                         Rendszeres megbízásai vannak? Kérje egyedi árajánlatunkat!

Árajánlatkérés

2015 © SnS Hungary - Minden jog fenntartva!

Általános Szerződési Feltételek