Belföldi szállítási szolgáltatásaink számtalan lehetőséget kínálnak arra, hogy egyedi igényei szerint adja meg megbízását. A hagyományos másnapi kézbesítés mellett választható többféle expressz, szombati vagy akár nagyáruházi beszállítás is.

Belföldi szállítás

Belföldi szállítási módok

24H

Standard kézbesítés az árufelvételt követő  munkanapon a munkaidő végéig

08 H

Express kézbesítés az árufelvételt követő munkanapon reggel 8 óráig.

12 H

Délelőtti kézbesítés az árufelvételt követő munkanapon déli 12 óráig.

SZO

Szombati kézbesítés a hét utolsó munka-napján történő árufelvételt követően.

N24
N48

Standard nagyáruházi beszállítás, amelynek keretén belül a hipermarketekbe feladott küldemények kézbesítését legkésőbb a feladástól számított második munkanapon (48 órán belül) vállaljuk.

Expressz nagyáruházi beszállítás, amelynek keretén belül a hipermarketekbe feladott küldeményeket az áru felvételét követő munkanapon a munkaidő végéig kézbesítjük.

ARU

Árufelvételi megbízás a Megbízó telephelyén kívül eső címre történő kiállással, és az áru-felvételt követő munkanapon a Megbízó telep-helyén történő kézbesítéssel.

AR3

Árufelvételi megbízás a Megbízó által megadott külső telephelyen történő kiállással, és az árufelvételt követő munkanapon egy harmadik címen történő kézbesítéssel.

EST

Kézbesítés árufelvételt követő munkanapon, 17:00-21:00 óra közötti időpontban. Kizárólag 1-es számmal kezdődő irányítószámokra (Budapestre) feladott küldemények esetén.

Feltétele: SMS szolgáltatás igénybevétele.

Szolgáltatási mátrix

Az alap szállítási típusok többféle kiegészítő szolgáltatással kombinálhatóak. Hogy átláthatóbb legyen, a lehetőségeket egy szolgáltatási mátrix formájába öntöttük.

 

Szolgáltatás mátrix

Belföldi díjkalkulátor

Belföldi díjkalkulátor

Számítsa ki egyszerűen a várható fuvardíjat Belföldi díjkalkulátorunk segítségével!

 

Árajánlatkérés                                                                                          Rendszeres megbízásai vannak? Kérje egyedi árajánlatunkat!

Árajánlatkérés

2015 © SnS Hungary - Minden jog fenntartva!

Általános Szerződési Feltételek